NECESSITES
UNA PÀGINA
WEB?

SOM EXPERTS EN DISSENY DE PÀGINES WEB A ELX

Experts a wordpress

Fa més de 10 anys que creem webs amb WordPress, botigues online amb Woocommerce, plugins, temes… Ho tenim tot per a la teva web.

Lequip té una àmplia experiència en la creació de llocs web utilitzant WordPress, una plataforma popular i versàtil. Podem ajudar-te a desenvolupar un lloc web complet, incloent botigues en línia utilitzant el plugin Woocommerce. A més, estem familiaritzats amb la instal·lació i configuració de plugins i temes per personalitzar i optimitzar el teu lloc web.

DESENVOLUPAMENT a medida

Som programadors. Customitzem la teva web amb les funcionalitats i el disseny que necessites.

Si necessites característiques i funcionalitats específiques al teu lloc web que no es poden assolir amb les opcions estàndard de WordPress, som experts en desenvolupar solucions a mida per a tu. Podem programar i personalitzar el teu lloc web segons els requisits específics.

Maquetació web

La maquetació web implica dissenyar lestructura i el disseny de cada secció i pàgina del teu lloc web. Treballem en col·laboració amb tu per comprendre les teves necessitats i preferències de disseny i creem un disseny personalitzat que s’adapti a la teva marca i objectius.

Copy

Necessites generació de continguts? Realitzem textos optimitzats segons el sector.


El contingut és fonamental per a lèxit del teu lloc web. Aquests professionals poden generar contingut optimitzat per a SEO (Search Engine Optimization) que s’ajusti al teu sector o nínxol específic. Això inclou la redacció de textos persuasius i rellevants que atreguin els visitants i millorin la visibilitat del teu lloc web als motors de cerca.

formació web

Necessites formació web? vols o necessites canviar els continguts de la web? T’ajudem

 

Si necessites aprendre a administrar i actualitzar el teu lloc web, aquests experts poden oferir formació personalitzada. T’ensenyaran a utilitzar les eines necessàries per gestionar i modificar els continguts del teu lloc web, perquè puguis mantenir-lo actualitzat i adaptar-lo a mesura que evolucioni el teu negoci.

Contacte

© 2022 Web’n’Roll – Diseño web WordPress Elche – Aviso legalPolítica de privacidad
Skip to content